top of page

De Bikini van 2016?!


Hi!

Vandaag ga ik het hebben over de Bikini mode van 2016! De zomer komt er weer aan dus iedereen wil natuurlijk weer nieuwe bikini’s gaan kopen. Maar welke bikini’s zijn dit jaar in? Niet vergeten: draag wat jij leuk vindt, als ik zeg dat dit in is betekent dat niet dat je dat meteen moet dragen!

  1. In 2015 zag je steeds meer de gehaakte bikini op sociaal media. Ook in 2016 gaat deze trend gewoon door. Pas wel op zo’n bikini is natuurlijk niet bedoeld om er mee te zwemmen! Het is een bikini om mee te zonnen op het strand en je vriendinnen jaloers te maken (-;. Een voordeel van deze bikini en meteen een D.I.Y. je kan hem natuurlijk ook zelf maken!

Een winkel waar je deze bikini kan kopen: Pull & Bear Prijs: $10,00 (gemiddeld)

  1. De bikini met de lange mouwen… Deze is niet heel erg bekend; maar de modewereld verwacht dat in 2016 deze bikini heel erg in gaat zijn. Dit is een bikini met als topje een T-shirt met lange mouwen. Dit T-shirt is wel even lang als een bikini topje en je kan er mee zwemmen. Maar je armen worden alleen niet zo bruin tijdens het zonnen. ):

Een site waar je deze bikini kan kopen: http://us.asos.com Prijs: $22,00

  1. De sportbikini! In 2016 kan je weer lekker back to basic! En de sportbikini dragen. De sportbikini is een super basic (meestal geheel één kleur) bikini. Ik denk dat iedereen deze wel kent. Hij is niet super sexy maar laat je vormen toch mooi zien! En om niet te vergeten hij zit heel erg comfortabel!

Een site waar je deze bikini kan kopen: https://www.zalando.nl Prijs: €40,00 (gemiddeld)

  1. En als laatste maar niet de minste… Een bikini met veel lossen lijn en draden. Dit is een bikini die ook vaak als badpak word gemaakt. Maar dan is die niet helemaal opgevuld maar met draden/ lijnen vast gemaakt. Zodat het toch nog dat blote heeft.

Een site waar je deze bikini kan kopen: https://www.ebay.com Prijs: $7.00

Bedankt voor het lezen! Ik hoop dat je er iets aan had!


Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page